怎么样提升学历-中国继续教育网

提升学历

欢迎您访问继续教育网专本科信息资讯官网!
城市分站 咨询热线:400-8625-058
中国继续教育网 > 真题库 > 专升本 > 外语 > 2018年成人高考专升本英语真题模拟试卷及答案02

2018年成人高考专升本英语真题模拟试卷及答案02



发布日期:2019-04-16      浏览数:160次 




 

2018年成人高考专升本英语真题模拟试卷及答案02

 11. It is important that enough money __________to fund the project.

  A. be collected

  B. must be collected

  C. is collected

  D. can be collected

  答案:A

  12. You' d better take an umbrella with you __________it rains.

  A. nevertheless

  B. although

  C. in case

  D. so that

  答案:C

  13. Frankly speaking, I' d rather you __________anything about it for the time being.

  A. didn' t do

  B. haven' t done

  C. don' t do

  D. have done

  答案:A

  14. I' m sorry I can' t see you immediately; but if you' d like to take a seat, I'll be with you__________.

  A. for a moment

  B. in a moment

  C. for the moment

  D. at the moment

  答案:B

  15. The trumpet player was certainly loud. But I wasn' t bothered by his loudness __________by his lack of talent.

  A. than

  B. more than

  C. as

  D. so much as

  答案:D

  16. Our new house is very __________for me as I can get to the office in five minutes.

  A. adaptable

  B. comfortable

  C. convenient

  D. Available

  答案:C

  17. Our journey was slow because the train stopped __________at different villages.

  A. suddenly

  B. gradually

  C. continuously

  D. Continually

  答案:D

  18. We love peace, yet we are not the kind of people to yield __________any military threat.

  A. up

  B. to

  C. in

  D. At

  答案:B

  19. I' m very sorry to have __________you with so many questions on such an occasion.

  A. interfered

  B. offended

  C. impressed

  D. Bothered

  答案:D

  20. If the whole operation __________beforehand, a great deal of time and money would have been lost.

  A. was not planned

  B. has not been planned

  C. had not been planned

  D. were not planned

  答案:C
 

索要更多真题资料,请点击链接或扫描下方二维码获取!
中国继续教育网专本科资讯,快速学历提升,高中提升学历



 

重要声明:

(一)本站注明稿件来源为其他媒体或未注明的文/图等稿件均为转载于网络或投稿,本站转载出于非商业性学习和科研之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如转载稿涉及版权等问题,请作者在两周内速来电或来函联系。

(二)凡本站注明“稿件来源:中国继续教育网”的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。已经本站同意授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明“稿件来源:中国继续教育网www.chv-edu.cn”,违者本站将依法追究法律责任。

     
                                                                                                         

CopyRight© 中国继续教育网 版权所有 I 粤ICP备19020512号